God morgon kära vänner då va de torsdag igen oj vart tog denna veckan vägen?
Sitter här vid matbordet och skriver och ser ut genom uterummet och nedanför ligger Nossan de verkar alldeles stilla och lugnt, nu fick jag en kompis i knät de kom upp en liten Busan som spinner för fulla muggar tänk att en så liten katt kan låta så mycket som hon gör de är som en maskin som startat.
Igår blev min lilla Bella 14 år de blev ingen tårta men god mat fick hon, brukar inte göra hundtårta precis hon och Busan är så söta tillsammans tänk när vi skaffade denna lilla katt inte trodde jag att de skulle gå så bra med henne och Bella som de gör. Igår när jag va iväg på kvällen & Leif hade varit ute och jobbat så hade de lagt sig inne i verkstaden på en massa plast Bella hade kurat in sig och uppe på henne hade Busan legat i spunnit de sov så gott att Leif inte hade hjärta att väcka dom för att stänga de fick ligga kvar å han stängde till sent på kvällen då de hade kommit ut. Dom är underbara ihop verkligen Bella & hennes lilla Busan snacka om hund & katt, nu ligger denna lilla varelse i mitt knä och brummar.
 
Jag skall snart gå och sätta mig i mitt pysselrum en liten stund senare idag blir de lite träning & ikväll skall jag gå på Yoga är så nyfiken att få prova på detta tror att de kan vara bra för min kropp de pratas mycket om Yoga igår hörde jag på nyheterna att man börjat prova de med mindfulnes & yoga med små barn som går på dagis/ fritids eller va de nu kallas i dagens läge.
Mindfulnes har jag ju provat innan och de är absolut inte fel de handlar ju bara om att man måste se till att ta sig tid till de.
 
Om en liten stund hoppas jag att den data tekniker som har skullat komma ett par gånger kommer har väntat några gånger men han har "missat" de har kommit nått annat i vägen så har han glömt att han skulle komma hit. Har lite svårt för de där när man säger en sak och gör en annan, en gång sa en man ett par ord som jag tagit fasta på!
 
ATT PASSA TID DE ÄR ATT VISA RESPEKT FÖR MÄNNISKAN,
Sen sa han: Och de klarade du!
 
Ha nu en underbar dag Kram Nina

Kommentera

Publiceras ej