Då har en ny vecka startat och idag sov jag riktigt länge vaknade klockan 8,15 herre gösses när sov jag så länge senast utan att de va pga att de varit lite fest dagen före! Men när jag såg va klockan va kom jag snabbt ur sängen klädde på mig lite mjukiskläder och gick ner, mjukisar är så sköna när man är hemma och bara är. Titta ut och Bella va vaken och redan ute, hann knappt vakna innan jag också va ute tog fram cykeln och cykla bort till brevlådan och hämta tidningen. Bella fick vara kvar kopplad annars hade jag haft henne hängandes i byxbenet på vägen tillbaka så ser jag Busan ligga redo för jakt på framfartsvägen och när jag närmar mig så springer hon med full fart Bella blir som tokig hon älskar ju att springa intill cykeln lossar henne och sen är de full fart, men måste ju ändå säga att jag tycker de är fantastiskt att varan lilla katt Busan stannar kvar på vägen från gården och inte rusar till stora vägen fast hon har möjligheten men kanske har hon fattat att hon inte skall gå dit för de gånger hon och Bella gått med till brevlådan har de varit koppel som gällt.
 
Nu är frukosten som bestod av de vanliga en kiwi en banan och naturell yoghurt och naturell müsli samt kaffe intagen och nu sitter jag här med kaffe kopp nr 3 och skriver.
 
I natt har jag haft tokiga drömmar förstår inte varför jag drömmer så konstigt ser inget samband med verkligheten och drömmarna och som idag har jag även en hel del minnen av drömmen och de må jag erkänna den va riktigt konstig dröm som jag hade i natt.
Frågar mig ofta varför man drömmer så och så konstiga drömmar i bland totalt overkliga men ändå när jag vaknar så kan drömmen få mig att fundera på om de verkligen hänt eller om de varit en dröm? Tänk så tokigt de kan bli.
 
De ser ut att bli hyfsat väder idag så de blir nog en cykeltur senare idag, nu på förmiddagen får de bli lugnt de va lite mycket igår så jag är ganska trött i huvudet.
 
Ha en underbar dag Kram Nina
 
  
Godmidda kära vänner hoppas att ni haft en bra vecka de har jag haft, de hjälper ju ändå inte att klaga så de e lika bra att hoppa över de. Idag är de söndag och veckans sista dag har satt mig här en liten stund och börjat med att titta lite på Fb och där pratat med några vänner bla. Om en stund skall jag ta och förbereda en fika kort vi skall faktiskt snart göra oss i ordning och åka till Vänersborg och titta på Leifs barnbarn som skall på en gymnastiktävling de är ju inte så ofta som dom är här i närheten så vi får passa på. Igår va de vårmarknad i Grästorp och jag tog mig en cykeltur de kände jag igår kväll och känner av de även idag, så de får bli lite av en vilodag för kroppen idag.
 
Skulle så gärna vilja sitta här och skriva i timmar men den ron i kroppen har jag inte men de finns så otroligt mycket i huvudet som jag känner att jag skulle behöva få ur mig men frågan är hur skriva är ett bra sätt men de kräver också så mycket kraft tyvärr och de är den jag känner att jag inte har. Men de tar så mycket på min energi att bära allt inom mig men en vacker dag hoppas jag att allt skall släppa men de kommer nog att ta sin tid, och när tiden är inne hoppas jag att kunna sitta här och skriva ner de för tillfället rullar allt runt i huvudet de är som om de bara bläddrar runt men allt har sin tid sägs de ju.
 
Ha en underbar avslutning på denna vecka Kram Nina
Har flera dagar bara känt att jag inte orkat sätta mig här och skriva och för en gång skull har jag lystnat på mig själv ja de vill säga vad kroppen & knoppen säger tro de eller ej men jag har gjort de. Snart skall vi åka iväg på lite kalas Leifs syster fyller år idag så vi skall fira henne lite. Idag har de varit vårmarknad i Grästorp och jag har varit där en stund tog faktiskt cykeln idag har varit så onyttig de sista så nu måste jag kompensera de på något vis även om de känns i kroppen och framför allt mitt ben efter så måste jag försöka hade sån himla tur med vädret de va strålande solsken så de passade ju bra om bara vädret tillåter så kommer de bli fler cykelturer inom de närmaste. De finns så mycket jag skulle vilja skriva om tänker på de när jag inte har nått speciellt annat för mig men sen skall de ner på papper också de vas väl här de va en hake....
 
Fy nu blev jag så där obehagligt trött skall lägga mig ett ögonblick eller kanske bara sätta mig å blunda i sofffan
 
Ha en underbara lördag kram Nina