Utsidan av mitt Pass jag hälsar dig välkommen att följa med på min resa
 
 
 
QR kod att skanna
 
 
Mitt 1:a besök va bara och titta & handla de va då suget starta
 
 
Min 1:a mara hade en fantastisk dag men de tog på krafterna körde vilse på vägen hem tog genvägen över Lidköping för de va där jag hamna innan jag hitta hem.
 
 
Min 2a mara men den å 1:a på hemma plan tur de så jag slapp köra vilse. Vilken upplevelse
 
 
Mara nr 3 för mig men 2:a hemma i Grästorp denna syssla ger bara mersmak.
 
 
Mara nr 4:a denna gång åkte jag med Therese som jag lärt känna de va tur de för jag hade inte klarat att köra från Uddevalla. Och Therese va också snäll och hjälpte mig fixa QR kod samt att skriva ut korten till passet. Tack Therese
 
 
Framme för helgens mara min mara nr 5 men den 3:e med Grästorps Marorna.
Biljetten är med som vi fick på förra maran i Grästorp dagens Tema RESA och jag säger bara en sak vilken RESA jag har gjort.
 
 
Här är de plats för foton från helgen och de finns mer plats i mitt pass detta kommer att bli ett minne för livet så här hoppas jag kunna sätta in lite från varje mara tills passet är slut. Då är de dags för ett nytt!
 
 
Avsluta mitt pass med en karta än så länge så har vi bara markerat Sverige för de är ju här jag befinner mig och har gjort hitt tills.
 
Jag måste säga att jag blev så glad och stolt trodde aldrig själv jag skulle vinna denna tävling men de gjorde jag
 
 
Jag vill passa på att tacka arrangörerna som hållit i dessa Maror och en person som fått en speciell plats i mitt hjärta.
Hon är alltid glad och jag blev riktigt glad i helgen när vi prata och hon berätta om sitt minne av mig första gången vi möttes
 
Tack Marie du är en pärla de va tack vare mötet med dig som jag hittade hit till Grästorps Marorna
 
 
God morgon då sitter jag här igen vid min lilla dator. Igår va ingen rolig dag alls men jag fick i varje fall grejat lite hemma, ibland mina pysselsaker vill säga men de va inte illa de bland annat passa jag på och storstäda bland mina band som jag har en hel massa. Sen fortsatte jag i rummet på min sida där jag har en massa saker men de är ju kul om de är i ordning bland dom, och med tanke på 2 pysselhelger så har de blivit lite rörigt vill jag lova men de är bara att städa!
         
Före                            Efter
 
Pratade lite med min Jessika igår de är tur de finns telefon när man är så lång ifrån varandra och jag har till och med lärt mig använda snabb chatt fast kan ju bara de enkla å skicka iväg en bild lovade henne att jag skall lägga ut bilder på passet jag gjorde och de kommer.
 
Gårdagen va ingen rolig dag den vill jag helst glömma hade så ont i ryggen igår att jag inte viste om jag skulle sitta, stå eller ligga den va bedrövlig knapra i mig ett par tabletter och försökte få dagen att gå bara.
 
De bästa va trotts allt att jag fick städat och att jag fick badat Bella de va välbehövligt efter de tömde jag kojan slängde gammalt täcke och hon och katten fick ett nytt att ligga på där inne för de är ju där dom två verkar trivas bäst.
Idag skall jag fortsätta städa ibland mitt pyssel och skall försöka få gjort ett kort som jag har fått i beställning de får bli en lugn dag i em. skall jag till Gittan en sväng & sen e de stick café på Café Nordstan
 
Ha en underbar dag Kram Nina
 
Denna morgon när jag vakna så va klockan egentligen inte mer än 06,15 men eftersom de är sommartid så har den ju hunnit bli 07,15 där försvann en timma, och idag är jag jättetrött men jag vet varför de har ju inte med timmen som försvann att göra utan de är för att jag hade en heldag idag tillsammans med vänner och pysslande de va en heldag som sagt va en riktigt underbar sådan. Men jag förstår inte vart timmarna tog vägen? De är helt ofattbart de började med att Therese & Helen hämtade mig vi skulle ju ut på en resa, lite kul för vi gick verkligen in för detta alla tre man har ju inte roligare än man gör sig de är de ända man kan konstatera.
 
 
 
 
Resan igår va ju inte så himla lång, den gick till Grästorp och till Bågskyttebanan där de va massa likasinade som också älskar att scrapa. Vi hade fått en liten uppgift att göra innan som va en tävling vi hade gjort pass för temat för dagen va resa. Aldrig trodde jag väl att jag skulle gå och vinna men de gjorde jag denna gången känner mig sjukt stolt. 1:a pris va en resa för 4 man kan välja om man vill åka färja till Tyskland eller Finland de lutar nog åt Tyskland skulle jag tro men vi får se när vi väl åker.
 
De är makalöst vad tiden bara springer iväg när man sysslar med nått som man tycker är roligt vi va där 9,30 då vi började med att ta reda på vart vi skulle sitta, sen börja vi plocka upp men de va inte mycket av allt de jag hade med som jag använde i vanlig ordning men hade jag inte haft med de hade jag alla gånger behövt de. När vi kom va frukosten framdukad och vi försåg oss med en macka och lite kaffe de va lyx för den typen av bröd äter jag sällan färska frallor. När väl frukosten va intagen så börja vi med att titta igenom de vi hade fått på borden och jag hade även bokat ett tävlingskitt denna gången va de en väska så de blev de jag pysslade med igår samt att jag va på en liten workshop och fick lära mig vika en väska de e kul att lära sig lite nya saker. Så helt plötsligt va klockan så mycket att de va dags att äta lunch men gösses va tiden sprang iväg tyckte vi nyss hade kommit. Vi gick över till golfresturangen och åt de serverades tacos gott och den maten passa ju mig mycket bra. Kaffe tog vi när vi kom tillbaka till lokalen. Så rätt va de va serverades vi en "drink" en alkoholfri men gott va de och framför allt fint och trevligt. De såldes lotter å tokig som man är så köpte jag ju några men denna gången hade jag bestämt mig för att inte köpa så många så de fanns 2 ringar och de blev totalt 2 på varje ring. Första ringen drogs å ingen vinst men så nästa nr 100 de hade jag gösses 1:a pris igen vilken turdag de blev vann en väska med scrapsaker, om en liten stund skall jag gå in å sätta mig vid mitt pysselbord skall faktiskt börja med att plocka ordning band mina prylar lite sen blir de pyssel. Idag blir de inte mycket vettigt gjort ev skall jag åka och träna de är väl de enda som står på programmet idag samt lite matlagning, för idag är jag så himla trött måste vila känner jag.
 
 
 
 
Ha nu en underbar dag Kram Nina