God morgon idag kan jag verkligen säga de, de va ett tag sen jag va uppe så här tidigt vad jag kan minnas, har varit uppe en timme redan. När man inte har nått jobb man måste upp till och inte har nån tidig tid att passa så har för min del inte varit behövligt att gå upp så tidigt men de är sköt att komma upp tidigt.
 
Tiden den bara springer iväg dagarna, veckorna bara rullar på i helgen har vi haft besök av Anneli & Håkan de va riktigt trevligt vi satt och prata, De har nu gått drygt 3 år sen vi träffa våra respektive de är nästan svårt att fatta att de är sant, de är så mycket som har hänt på dessa tre år.
 
De va i Nov 2011 som vi gick på bugg kurs jag hade gått ett tag & träffade Anneli genom en gemensam bekant som vi nog båda hade träffat i alla fall jag via dansen.
De skulle vara avslutnings fest på Malmabuggarna och de va då de sa klick....
 
Ja vi hade faktiskt massor att prata om i lördags kväll, de har hänt så mycket sedan dess!
 
Jag träffa min sambo
Jag blev sjuk
Jag blev sviken av en vad jag trodde va en vän
Jag blev arbetslös
Jag har flyttat
Jag fick nya vänner
Jag har sett vilka som är mina verkliga vänner
Jag har tagit upp mitt handarbete
 
Sist men inte minst
 
Jag har börjat lystna på min kropp & Jag har börjat tänka på vad som är bäst för mig
 
Jag har fått ett helt nytt liv
 
Jag har länge tänkt att jag skulle börja skriva men av någon anledning så blir de inte av.
Men nu skall jag ta tag i även detta, jag tror att jag har en del jag skulle kunna dela med mig som jag varit med om en del som under många år varit ett tabu att prata om frågan är ju varför en sak vet jag man mår inte bättre av att bära de inom sig
 
Hoppas att några vill följa kanske finns de nån du vill dela med dig min sida till.
Kanske har du frågor och egna tankar
Jag hälsar alla välkomna som vill följa med på en berättelse samtidigt som jag skall lära mig mer om detta med att blogga för de är nått jag inte är duktig på.
Men alla barn i början brukar man säga
 
Kram  Nina
 
 
Då va de redan torsdag igen och jag har precis bytt om skall snart åka till läkaren men än är de inte dags att ge sig av riktigt. Veckan har bara försvunnit har varje dag tänkt att nu måste jag sätta mig en stund och få skriva men vips så är dagen över och de är dags att krypa ner.
I måndags hade jag för mig att de skulle vara stick café men så kom ett brev på posten om torsdags  stick café som är i museet i Grästorp innan jul hade vi pratat om att byta vecka men så blev de inte spelar ju ingen roll men vi va 4 stycken som träffades i alla fall på cafét med våra garnnystan, och i kväll är de då dags igen fast på museet.
De jag stickade på i måndags är nu klart och nästa projekt är nu på G brukar ju ha ett par olika på gång samtidigt men nu är de bara 2 påbörjade som jag varierar mellan beroende på vart man är men i kväll skall jag nog starta med ytterligare ett. Kan behöva lite tips om jag inte fattar mönstret och då är de bra passa på när de finns massa duktiga människor omkring och dessutom så de jag gör just nu kräver koncentration.
 
Kanske ses vi i