Idag sov jag riktigt länge Leif ropade kl 7 och undra om jag ville ha frukost han va tydligen hungrig hade han inte ropat hade jag nog sovit en stund till, de är inte ofta jag sover så länge på morgonen. Men när han ropa så vakna jag ju och då kan jag lika gärna kliva upp och äta, ler lite för mig själv för när jag vaknar före honom brukar jag smyga ner och invänta att han vaknar och sen äter vi, för ingen av oss brukar sova så länge.
 
Igår va jag och träna med Anita en sväng, de är alltid lika trevligt vi börjar med kaffe & frukt jag va hos henne vid 10 sen efter 11 kan vi åka å börja träna då är de ledigt i lokalen. Oftast är vi ensamma där och de är de som är så bra för de är ingen som tittar på en är ju inte precis nån elit tränare *ler* Just nu kan jag inte göra riktigt allt jag vill vågar inte ta i med magmusklerna för under fettet finns de faktiskt några förskrämda stackare, har de sista fått mer ont i magen när jag gjort de och svullnar lite över magen när jag tränar så jag tar de lite vackert men man behöver ju inte låta bli helt för de.
Ikväll skall jag till Råglanna ruset har aldrig varit med där innan så de skall bli riktigt trevligt vi skall inte rusa vi skall gå och tur e la de för nu har jag fått en blåsa på foten igen fast denna gången under hålsulan så den är ju på ett bättre ställe om man nu kan tycka att nått ställe är bra..
 
Igår när vi träna så börja vi på gå banden men tyvärr så är ett av dom lite knäppt så de stannar emellan så i går valde jag att ta crosstranen och då är de svårt att tjöta då blir de alltid att jag tänker en massa och igår tänkte jag mycket på detta med att skriva jag har ju en liten hemlig dröm om att skriva en form av bok en livsresa typ igår va tankarna mycket runt detta hur jag skall lägga upp de bl.a. Vi får väl se vad jag landar i den iden de kanske bara kommer vara en hemlig dröm.
 
Lyssnar ju mycket på ljudböcker och de har inspirerat mig mycket mer de sista ibland flyter mina drömmar iväg när jag lyssnar, för tillfället är de ju mer deckare jag lyssnar på och de är väl inte precis de jag tänkt skriva. Vi får väl se!
 
Efter träningen igår hämtade jag Leifs mamma så hon va med här från strax före ett och fram tills kvällen vi körde hem henne efter sex hon är rolig för hon ville helst inte hem utan undra om vi inte kunde åka till den ena eller den andra på vägen hem, när vi släppte av henne såg vi hur en av grannarna gick till kulturhuset de skulle va nått där igår. Så hon gick inte hem utan gick dit och på ett sätt förstår jag henne för hur kul är de att sitta i en lägenhet sen har ju tyvärr inte hon något intresse för handarbete eller så för då hade ju de varit ett sällskap i sig. 
 
Idag är de Nossebro markanad och jag skall nu gå upp klä mig och göra mig klar så jag kommer iväg Leif skall åka med så de blir säkert en fika också.
Vädret är ju med dom på marknaden idag för idag skiner solen så nu är de dags att sluta skriva och göra sig i ordning.
 
Ha en underbar dag Kram Nina
  
Ja säger då de dagarna går fort trotts allt...
 
Redan tisdag och idag har de varit full fart här i köket för min del, på spisen står en stor gryta med soppa som kokar för fullt. Skall snart iväg och träna så om de skulle kunna bli soppa idag va jag tvungen att sätta fart i tid och de lyckades riktigt bra. Även en skål med fruktsallad står i kylen. De är bara skalen som inte är tömda ännu men de går jag ut med när jag skall åka om en liten stund. De är så skönt när allt är förberett och klart att ha massor att göra som hänger över mig e de sämsta för min hälsa, de där med måsten har jag haft nog av under så många år de är väl mycket pga. de som jag har hamnat där jag är idag.
 
Igår fick jag sått lite grönsaker de va så himla roligt har fått fixat så jag kan odla lite vi har fyllt pallkragar med jord som vi ställt intill den nya maskinhallen och där skall vi snart sätta potatis de står på groning nu i källaren, de blir nog vilken dag som helst är ju ingen expert på de att odla potatis och grönsaker men man får göra kan i alla fall, annars lär man sig aldrig.
 
Snart skall jag sticka iväg till Anita å fika å tjöta lite sen blir de träning efter de har jag planerat att hämta Leif mamma så hon får komma hit en stund de är inte lätt att bli gammal, var hos henne en sväng igår och skrev lite räkningar innan jag gick till stick cafét. De är alltid trevligt att träffas å prata lite med folk.
 
Snart är de Valborg dagarna bara springer iväg eventuellt skall vi träffa ett par vänner då vi får väl se de skulle lämna besked om de kunde.
 
 
I morgon e de dags för Råglanna ruset fast rusa tror jag inte de blir för min del eller rättare sagt de vet jag att de inte blir jag skall dit tillsammans med Irene och hennes svärmor. Att gå kan väl aldrig skada och gör man de tillsammas blir de inte långtråkigt vi får hoppas att vädret håller i sig visserligen finns de inget dåligt väder sägs de utan bara dålig klädsel.
Nä nu får jag se till att göra mig klar så jag kommer iväg.
 
Ha en underbar dag Kram Nina
 
Då va de söndag förmiddag idag sov jag lite längre mycket beroende på att jag va uppe till sent. Men nu sitter jag här i alla fall har varit vaken sen strax efter 8 men har startat morgonen med att inte göra nått speciellt känner att jag är trött i både kropp & själen idag.  Igår va jag å Anita och träna en stund känner att jag har inte riktigt den orken jag vill ha men de är ju nått jag bara måste acceptera, jag vill så otroligt mycket men jag måste försöka inse mina begränsningar de är inte nått lätt alls inte när man är som jag och har varit väldigt aktiv och har svårt att släppa på de. Men vi tränade en stund sen åkte jag till Grästorp va tvungen att se till att bilen va tankad inför kvällen när Robin skulle vara chaufför åt oss. Vi skulle gå till Konserthuset i Grästorp och lystna till The Harvesters och äta en bit mat, på förmiddagen åkte Leif ner till Grästorp de va lite visning på Järnhandeln och de bjöd på kaffe & bulle där träffa han Liselotte som är sambo med Fredrik hon skulle också dit på kvällen Fredrik spelar ju i bandet så hon hade fått åka själv men nu åkte hon med oss i stället. Jag började med att köra vi sågs hemma hos Håkan & Anneli innan dom skulle åka med oss hade vi bestämt och Robin hade lovat skjutsa hem även dom.
 
De va tur jag vila middag innan så jag orkade de handlar om att planera när jag skall göra vissa saker som förr bara va så naturliga då hade jag all ork i värden tror jag men så är de inte längre. Nått som är otroligt jobbigt idag är ju att de inte syns på utsidan att man är sjuk, bryter man ett ben eller liknande syns de men de är något helt annat visserligen har jag min högersida som jag har bekymmer med och i vissa moment och rörelser märks de mer men i andra märks de inget alls även om de känns och känns gör de i praktiskt taget alltid. Men när hjärnan säger stopp då är de nått helt annat och en kväll som igår den va otrolig nu klarar jag viss typ av underhållning de är svårt att förklara hjärnan är svår att förstå sig på. Men dagen som idag den blir lidande av gårdagen eller rättare sagt jag blir lidande för idag känner jag mig alldeles tom & jätte trött. Dansade en del igår de har jag inte gjort på länge ja nått litet här hemma men inte så som igår men innan jag blev sjuk dansade jag ju faktiskt 2-4 ggr i veckan och då dansade jag verkligen de va de som höll mig flytande de va då jag fick vara Nina. De kan låta märkligt men de va sanningen då gjorde jag nått för mig själv nått jag tyckte va så roligt och framför allt då va jag, jag och bara jag inte en varelse som nån annan styrde över. Jag la allt annat åt sidan då de va nog de som höll mig flytande jag mins att min syster flera gånger frågade mig hur jag orkade och hur hon flera gånger som en mamma förmanade mig att jag borde tänka på mig själv. Men jag kände ju inte att jag gjorde fel och fel gjorde jag väl på sätt och vis inte men ändå gjorde jag de. För den dagen då jag blev sjuk faktum va ju att jag va sjuk lite grann emellan redan innan men trotts de så jobbade jag de va inte många gånger jag va hemma från jobbet och va sjuk då. Jag mins hur jag vid ett tillfälle hade fått ett astma anfall på kvällen fick åka ambulans in till sjukhuset va väl hemma sisådär vid 02 på natten men ändå så va jag på jobbet strax efter kl. 7 morgonen därpå för jag hade ju en inre känsla att jag måste jobba om jag inte ligger helt utslagen så som magsjuka eller liknande, mins speciellt en gång då detta hände men som tur va fick min f.d.. chef fixat så jag den dagen fick lite hjälp med mig annars hade de inte gått men jag hade ju huvudansvaret för allt men fick framför allt hjälp att vika och dra lite vagnar men köra va jag tvungen att göra för den tjejen hade inget körkort. Men de gick och jag reflekterade inte mer över de, de va ju så mina dagar va de va bara tvunget att lösa sig.
 
Men nu sitter jag här och skall försöka komma tillbaka till ett normalt liv fast de inte syns på utsidan att man är sjuk så är de så trasigt invändigt. På sista tiden har de ju pratats om att gå in i väggen de är ju några lite mer kända som gjort de och som också vågat berätta om de. Nått som egentligen känns lite skamfullt för frågan är, är detta en accepterad sjukdom av våra medmänniskor ofta skäms jag själv över de och innan jag själv kunde acceptera att de va de jag råkat ut för de tog väldigt lång tid men innan jag kan börja kliva på stegen upp för de är ju de som de handlar om att man skall  kunna resa sig så måste jag själv acceptera min sjukdom. Och min omgivning mina vänner är så otroligt viktiga i detta för att jag skall kunna komma tillbaka för de är ingen lätt resa jag har framför mig.
 
Så idag blir de en lugn dag skall försöka sätta lite fröer och bara vara.
Ha en underbar söndag kram Nina