Ja då va de söndag de har hunnit bli middags tid maten står på spisen och puttrar idag blir de en köttgryta med potatis till.
Började morgonen som vanligt med kaffe de kan man nästan räkna som livets dryck startar alltid dagen med kaffe skulle jag inte göra de beror de på att jag är sjuk och då riktigt dålig.
 
På förmiddagen åkte jag och träna har hittat ett litet ställe som passar mig alldeles utmärkt de började med att jag gick med min väninna Anita dit, de gav mersmak för skall jag kunna komma igång så kräver de att jag gör de ett par dagar i veckan och jag har lyckats lura med mig ytterligare ett par väninnor så alltid lyckas jag få ihop de med någon som hänger på de har lyckats riktigt bra och de känns så skönt efteråt.
 
Idag är de inte nått skönt ute så för min del blir de en inne dag de finns ju alltid att göra i ett hem, skulle man inte ha att göra är de bara att starta igång ett nytt projekt men idag kommer de att bli en lugn dag för min del måste återhämta mig lite efter att de varit en hel del i veckan märker direkt när de varit lite för mycket.
 
Va hos en väninna igår och drack kaffe och satt och tjöta & sticka lite men jag bara gäspa hela tiden de kändes genant men tyvärr så va de väl ett sätt för kroppen att tala om att den behövde vila, fast jag ville inte de.
Kaffe hjälpte inte ens fy de va så hemskt jag ville ju så gärna men jag orkade bara inte förlåt Irene att jag va så trist de sluta med att jag åkte hem mycket tidigare än jag hade tänkt.
När jag kom hem la jag mig i alla fall och vila tänkte titta på tv men jag somna så de va nog de jag behövde.
I natt har jag väl sovit så där, har så hemskt mycket drömmar kan vakna av mitt eget skrik de är hemskt. Men de är väl nått hjärnan vill förmedla.
 
Frågan är varför man drömmer så mycket konstigt i alla fall jag ibland mins man ju brottstycken av drömmar ibland massor och vissa gånger knappt nått men jag vet att jag har drömt.
 
Nu skall jag strax återgå till mitt pyssel & skall se om jag kan lägga upp lite kort här strax har gjort en hel del nya kort de sista de är så skönt att bara få sitta och vara.
 
Ha en underbar fortsättning på dagen Kram Nina
 

Kommentera

Publiceras ej