Måndag igen den 15 dec, då va de ny vecka igen har haft en riktigt trevlig helg med dop träffat släckt och vänner men framför allt släkten.
I lördags va de dop min systers yngsta son har fått sitt första barn och de va dop i Fritsla kyrka i lördags på lucia idag får de bli en lugn dag för återhämtning.
I fredags fyllde min äldste son år han blev 25 år tyvärr har jag inte varit och träffat honom mina krafter räckte inte till de i fredags kanske kan man tycka detta är dåligt men man får tycka vad man vill jag måste försöka lystna på min kropp.
För i torsdags va jag på undersökning av tjocktarmen de va en tuff förberedelse men undersökningen gick bra men man kunde inte trotts denna undersökning komma fram till vad de är som gör att jag har så ont i min mage. De va ju bra att man inte hitta nått galet men de är så jobbigt för jag har sådana problem med min mage och de har jag haft sen jag opererades för navelbrocket i maj börjat tröttna på detta nu. Frågan är ju hur systemet med sjukvården funkar för jag pratade med en kirurg läkare i fredags och de ända han kunde göra va att skriva ut mer smärtstillande och ge mig en återbesökts tid i Januari min fråga va ju om jag skall gå så här till Jan och de ända jag kan göra om jag inte står ut längre är att söka akut är de så de skall funka verkligen. Min mage värker men en del värk har jag ju bedövat med smärtstillande som jag har i min grund medicinering sen är jag så himla svullen så de är inte klokt ser höggravid ut men de är jag INTE.  
 
Men nu är de ny vecka och får väl se hur den avlöper.
Hade behövt städa egentligen men de får nog vara idag för jag känner mig helt slut efter helgen.
 
Har stoppat in en skinka i ugnen idag och tänkte koka lite gröt lite försmak på julen får de bli
 
Ha en underbar vecka kram Nina
 
 

Kommentera

Publiceras ej