Då har en ny vecka startat och idag sov jag riktigt länge vaknade klockan 8,15 herre gösses när sov jag så länge senast utan att de va pga att de varit lite fest dagen före! Men när jag såg va klockan va kom jag snabbt ur sängen klädde på mig lite mjukiskläder och gick ner, mjukisar är så sköna när man är hemma och bara är. Titta ut och Bella va vaken och redan ute, hann knappt vakna innan jag också va ute tog fram cykeln och cykla bort till brevlådan och hämta tidningen. Bella fick vara kvar kopplad annars hade jag haft henne hängandes i byxbenet på vägen tillbaka så ser jag Busan ligga redo för jakt på framfartsvägen och när jag närmar mig så springer hon med full fart Bella blir som tokig hon älskar ju att springa intill cykeln lossar henne och sen är de full fart, men måste ju ändå säga att jag tycker de är fantastiskt att varan lilla katt Busan stannar kvar på vägen från gården och inte rusar till stora vägen fast hon har möjligheten men kanske har hon fattat att hon inte skall gå dit för de gånger hon och Bella gått med till brevlådan har de varit koppel som gällt.
 
Nu är frukosten som bestod av de vanliga en kiwi en banan och naturell yoghurt och naturell müsli samt kaffe intagen och nu sitter jag här med kaffe kopp nr 3 och skriver.
 
I natt har jag haft tokiga drömmar förstår inte varför jag drömmer så konstigt ser inget samband med verkligheten och drömmarna och som idag har jag även en hel del minnen av drömmen och de må jag erkänna den va riktigt konstig dröm som jag hade i natt.
Frågar mig ofta varför man drömmer så och så konstiga drömmar i bland totalt overkliga men ändå när jag vaknar så kan drömmen få mig att fundera på om de verkligen hänt eller om de varit en dröm? Tänk så tokigt de kan bli.
 
De ser ut att bli hyfsat väder idag så de blir nog en cykeltur senare idag, nu på förmiddagen får de bli lugnt de va lite mycket igår så jag är ganska trött i huvudet.
 
Ha en underbar dag Kram Nina