God morgon vad härligt de är att vakna när solen skiner.
Igår hade jag så himla många planer men tyvärr blir de sällan som man tänkt sig, började morgonen med att sitta och hålla på med gamla kort har lånat Jessikas skrivare eftersom hon ändå inte är hemma och kan använda den kan jag passa på känner inte att jag har riktigt råd att skaffa mig en just nu. Får väl passa på att önska mig en när jag fyller år även om de är långt dit men då vet jag ju vad jag skall önska mig.
 
Satt och bläddra i en massa gamla album och i korthögar skall fortsätta med de idag har jag tänkt, kl 11 träffades jag och Anita för att träna en stund på vägen dit lämnade jag en korg med fika & mat till Leif & hans son Anders de höll på att så igår de är dom tiderna nu. Som tur va ladda jag en ordentlig korg med både fika, mackor och några pannkakor visserligen kalla men de är inte fy skam med kalla pannkakor heller samt kaffe och dricka. Sen åkte jag och träna de kändes så himla bra. Vi körde ca 1½ timme totalt sen åkte jag vägen om Grästorp och handla lite sen raka vägen hem hade tagit fram mat så de va bara att värma men medans de stod i mikron så upptäckte jag att min mage hade svält. De hade den för tack vare att jag  är med i viktväktarna så har jag ju mätt mig så kan jag konstatera när jag mätte mig i slutet av februari och efter de har jag gått ner ännu mer och de har synts framför allt på magen tyvärr hade jag inte mätt mig senare än så men med minus på vågen borde de knappt vara 15 cm plus på måttbandet. Blev faktiskt lite bekymrad eftersom jag kände mig stånkig i andningen bla ringde 1177 som tyckte att jag skulle åka in och inte vänta med att åka in kände ju att jag inte mådde så bra kändes inget bra att köra bil för när jag hade duschat kände jag mig helt färdig fick lägga mig på sängen en stund.
Åkte till Näl de är ju där jag varit innan med min mage för i maj förra året fick jag ju ett navelbrock som opererades såg ju ut som jag gjorde när jag fick de så de är klart jag funderade på om jag hade åkt på ett nytt brock.
 
Kom till Näl och alla vet ju hur kul de är på akuten, tur jag hade virkning med fast jag mådde så pass kast att jag knappt orkade virka då är de illa vill jag lova. jag va väl på Näl vid 16,15 vid 19,30 fick jag träffa en läkare vist va jag uppblåst men de kan man ju bli sa han å fråga om jag varit på toa, men de vi skulle börja med va ju nått dom bara måste älska på Näl de va ett lavemang. Inte fan blev de bättre den enda skillnaden va att jag kände mer av smärtan som jag brukar ha i magen och den har jag varit på den ena efter den andra undersökning för de som står på tur är gastroskopi som jag skall göra på fredag.
 
Så småningom kom läkaren tillbaka då va klockan över 21,30 och han kunde inte känna nått akut så jag blev hemskickad med att ta Alvedon och Ipren.
De här va sista gången jag sökte akut på Näl i varje fall för magen för jag va lika svullen när jag åkte hem och jag hade minst lika ont, Leif kom och hämta mig och jag tog mina kvälls mediciner har sovit hyfsat va ju ganska trött efter att ha tillbringat lördagen på akuten.
 
Vaknade kl 7 trotts att de är söndag de ser ut att bli en härlig dag även om de är lite blåsigt ute idag men skall allt se till att komma ut och få om inte annat så lite frisk luft de är nyttigt för både kropp, knopp och skälen.
 
Men troligen kommer jag att sitta och hålla på med korten skall försöka skriva ut lite också håller på att göra ett album och jag har flera jag vill göra, de har verkligen givit mersmak.
 
Sen funderar jag på att baka en kaka tror vi har råttor eller nått i frysen, en väldigt stor råtta är de har jag kommit på för de e hemskt va fort de försvinner.
 
 
Hittade ett kort från de att jag va barn och bodde i Landvetter på Norra stommen jag och flickan som bodde i huset mitt emot lekte mycket på den tiden och de här tycker jag bara är så gulligt så jag skall passa på att dela med mig av de. Tänk va kul de vore om hon kände igen sig och framför allt såg detta som barn hette hon Malin Hansson de kanske är nån som vet vem hon är hennes mamma hette Clary & pappa Olle om jag mins rätt mammas namn är jag 100 på men pappan Olle eller Olof.. nått sånt tror jag de va
De är jag i brunt & Malin i blått, vist va vi söta!
Ha en underbar söndag Kram Nina

Kommentera

Publiceras ej