Utsidan av mitt Pass jag hälsar dig välkommen att följa med på min resa
 
 
 
QR kod att skanna
 
 
Mitt 1:a besök va bara och titta & handla de va då suget starta
 
 
Min 1:a mara hade en fantastisk dag men de tog på krafterna körde vilse på vägen hem tog genvägen över Lidköping för de va där jag hamna innan jag hitta hem.
 
 
Min 2a mara men den å 1:a på hemma plan tur de så jag slapp köra vilse. Vilken upplevelse
 
 
Mara nr 3 för mig men 2:a hemma i Grästorp denna syssla ger bara mersmak.
 
 
Mara nr 4:a denna gång åkte jag med Therese som jag lärt känna de va tur de för jag hade inte klarat att köra från Uddevalla. Och Therese va också snäll och hjälpte mig fixa QR kod samt att skriva ut korten till passet. Tack Therese
 
 
Framme för helgens mara min mara nr 5 men den 3:e med Grästorps Marorna.
Biljetten är med som vi fick på förra maran i Grästorp dagens Tema RESA och jag säger bara en sak vilken RESA jag har gjort.
 
 
Här är de plats för foton från helgen och de finns mer plats i mitt pass detta kommer att bli ett minne för livet så här hoppas jag kunna sätta in lite från varje mara tills passet är slut. Då är de dags för ett nytt!
 
 
Avsluta mitt pass med en karta än så länge så har vi bara markerat Sverige för de är ju här jag befinner mig och har gjort hitt tills.
 
Jag måste säga att jag blev så glad och stolt trodde aldrig själv jag skulle vinna denna tävling men de gjorde jag
 
 
Jag vill passa på att tacka arrangörerna som hållit i dessa Maror och en person som fått en speciell plats i mitt hjärta.
Hon är alltid glad och jag blev riktigt glad i helgen när vi prata och hon berätta om sitt minne av mig första gången vi möttes
 
Tack Marie du är en pärla de va tack vare mötet med dig som jag hittade hit till Grästorps Marorna