Idag är de 1 månad minus 1 dag till julafton förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen.trotts att jag den senaste tiden, vi talar inte om dagar.. månader nej de handlar faktiskt om över 2;5 år som jag varit hemma.
 
Mycket har hänt de är en sak som är säker mycket är på gott & och en del är på vad man kallar de ont.
 
Men just nu är jag här och nu, de handlar om att lära sig hantera situationer. Den som möter mig tror säkert att hon är som alla andra att jag inte arbetar beror ju inte bara på att jag inte idag har något arbete utan de handlar faktiskt om att jag är inte frisk nog för de idag.
 
Jag har länge haft en dröm, jag älskar att skriva under många, många år skrev jag dagbok men de har jag inte gjort på många år detta va nog över 7 år sedan mins inte ens när de va senast kanske har de blivit något lite senare men vad spelar de för roll drömmen finns kvar kanske skulle jag kunna skriva en bok men att lära sig blogga är väl också en början.
 
Jag tror inte jag är ensam i den sits jag är men för den som aldrig upplev de är de nog svårt att förstå hur hemskt de är när bara hjärnan stänger av. Satt i fm på övervåningen min svärmor och en väninna va här på 11 kaffe för man kan väl kalla henne svärmor trotts i inte är gifta jag och min sambo så har hon ändå blivit en svärmor för mig.
Vi bor på en gård min sambo är född & uppvuxen här men de såg helt annorlunda ut då de va före min tid så de fanns mycket att prata om och hennes väninna hade varit här mycket i sin ungdom och hon va min sambos favorit.
Detta prat handlade ju mycket om då tid och sånt som varit de är riktigt kul att höra om alla som bott här hur de på den tiden hade 2 drängar på gården de va en trevlig historik. Jag känner ju inte till några av de som de pratar om men försöker hänga med de va många olika händelser många olika personer.
Kände hur de va svårt att hänga med, hämtade därför en jacka som skall bytas dragkedja jag sätter mig å sprättar brukar va lättare att lyssna när jag har nått i händerna sån är jag bara sitter jag bara där och lyssnar då sån är jag.
 
Trotts detta så bara jag känner hur jag liksom trotts att jag är vaken så somnar jag vet inte hur jag skall förklara de.
 
De finns säkert flera som känner i gen sig i detta för jag kan inte vara ensam funderar på varför de blir såhär vad är de som händer De är hemskt de känns genant jag har själv svårt att förstå vad som händer och varför de blir på detta sätt.. För tillfället är han iväg vet inte ens om han märkte de detta blir nått att ta reda på under kvällen.
 
Den stora frågan för mig är ju hur kunde de bli så här och varför är just jag drabbad?
 
 
 

1 kommentarer

Annica

26 Nov 2014 12:48

Det där är tyvärr inget ovanligt, när man varit sjuk ,utbränd etc. Tror det är hjärnans sätt att ta en paus från allt, självbevarelsedrift helt enkelt... Vi ses snart!

Svar: Nej de är nog mer vanligt än man kanske tror men hade så svårt att acceptera att de hände mig
Nina

Kommentera

Publiceras ej